skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Hallå där…Hasse Wennström, tränare i IF Salamis

Hallå där…Hasse Wennström, tränare i IF Salamis

Inför matchen, IF Salamis mot Väsby FK
onsdag den 4 maj.

Summera inledningen på serien för er del?
– Tycker vi fått en godkänd start, vi hade inte spikat målsättningen med säsongen så vi inledde de tre första matcherna med en av varje från resultatmenyn. Tydligen tyckte vi ”oavgjort” smakade bäst så nu är målsättningen att spela oavgjort… Skämt åsido en fullgod säsongsstart. Jag är ny för året, vi ska hitta våra roller på både på och sidan om planen och det tar lite tid. Tacksam för att jag har två goa assisterande tränare som stöttar upp.

Vilka delar i spelet vill du ska fungera bättre?
– Spelat utan boll och att vi försöker hjälpa bollhållande spelare lite snabbare och lite mer.

Vad var du mest nöjd med?
– Den härliga inställningen! Trots att vi varit lite kort med folk emellanåt har de som kommit till match haft en härlig inställning och kämpaglöd.

Närmast är det ny seriematch hemma mot Väsby FK Vad är dina tankar?
– Jag vill inte bjuda på för mycket förhandsinformation men jag kan säga så mycket att efter 20 timmar i videorummet har vi stenkoll på motståndarna.

Lagets förutsättningar i kommande match?
– Tycker det ser ok ut. Kan mönstra full trupp till matchen mot Väsby. Har några spelare borta av olika anledningar men det är så det ser ut på den här nivån.

Avslutningsvis, vem/vilka spelare tycker du vi ska hålla ett extra öga på?
– Då väljer jag att lyfta fram Jonas Lendrén som redan har dragit in tio baljor på fyra matcher. Han verkar inte fått infon om att vi skulle satsa på att spela oavgjort.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2