Nyheter

Vi söker sportjournalister och skribenter

Skånesport.se söker Sportjournalister och frilansare

I januari lanseras Skånesport.se och nu söker vi efter Skånes vassaste sportjournalister. Du måste brinna för den lokala och regionala sporten på alla nivåer. Att göra reportage om vår breddidrott skall vara lika självklart som att bevaka någon av våra Elitklubbar. Du skall vara bekväm och bekant med att använda alla moderna mediekanaler, inte minst sociala medier, vilket innebär att både datorer och kameror av olika slag är en naturlig del i den utrustning som används.

Du skall vara beredd på härliga utmaningar, stötta och jobba med gruppen och hela tiden vilja utmana din egna komfortabla zon och utvecklas som person. Vi har höga krav men kan erbjuda en kul miljö och chansen att vara med och bygga något nytt från grunden.

Skicka in din ansökan till: info(at)skånesport.se  med en kort beskrivning av dig själv och vad det är som gör att just DU skall få chansen och jobba tillsammans med oss.
Start december 2015 ev jan 2016. Glöm inte att nämna ditt lönesanspråk och vilken tjänst du söker.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close