skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Malmö Cityfastigheter stödjer Skånesport

Skånesport ställde frågan till Erling Pålsson, Malmö Cityfastigheter och mångårig sponsor på olika nivåer inom föreningslivet,

Vad var det som gjorde att du bestämde dig att stödja detta projekt som Mentor? 

 ”- Jag stöttar etableringen av Skånesport.se på grund av mitt starka idrottsintresse samt glädjen att se ungdomars engagemang och utveckling. Oavsett vilken idrott man väljer, är detta den bästa inskolningen för barn och ungdom i olika sociala situationer. Detta ger även en stor möjlighet att undanhålla ungdomarna från kriminalitet och utanförskap samt skola dem i gemenskap och laganda.

erlingpalssonSkånesport.se kommer inte minst att ge ett ekonomiskt bidrag till föreningslivet, vilken är av stor väsentlighet för dess överlevnad.

Jag gläds också mycket med den bredd som Skånesport.se satsar på, då många av våra idrottsgrenar idag tyvärr behandlas styvmoderligt av media t ex badminton, bordtennis, simning, brottning, gymnastik, friidrott med flera grenar. Att Skånesport även tar fram dessa idrottsgrenar, kan förhoppningsvis hjälpa till att få upp antalet utövare i dessa föreningar.

När jag som företagare under ca 30 år anställde personal, såg jag gärna att de hade en idrottsbakgrund, då de oftast tog med sig tävlingsinstinkten och lagandan, vilket bidrog till bra resultat för företaget.”

Erling Pålsson,
Malmö Cityfastigheter AB
cityfast

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close