Nyheter

Rörläggaren stödjer Skånesport.se 

Vill med dessa ord förklara varför Rörläggaren stödjer Skånesports etablering på marknaden.

Har sedan lång tid varit inblandad i många olika projekt som har innefattat idrott. Tycker att kopplingen föreningsliv kontra övriga samhällsfunktioner får för lite belysning. Detta gäller inom alla idrotter men särskilt inom breddidrotten. Alla dessa föreningar som gör ett fantastiskt arbete ute på fältet. Vill gärna föra fram tanken om sport i ett större sammanhang där en humanistisk värdegrund är tongivande.tommy_larsson

Tycker att Skånesports image skall vara möjligheten att se det stora i det lilla som händer dagligen. Vill gärna se att Skånesport blir ett fönster för alla från politiker till utövare för att förstå att man tillhör en utveckling på alla plan. Tror att ju tidigare ungdomar kommer i kontakt med sportvärlden så  ökar möjligheten för att få en bra start i livet. Den dagen alla ser att idrottsutövning på olika plan är grundbulten för ett demokratiskt Sverige där alla är vinnare.

Detta driver mig i en väldigt annorlunda tid för alla.

Lycka Till !

Tommy Larsson

rorlaggaren

Relaterade artiklar

Back to top button
Close