Nyheter

Autogruppen i Lund stödjer Skånesport.se

Autogruppen Lund tyckte det var en självklarhet att välja Skånesport.se och bli en av deras samarbetspartners då deras värdegrunder passar så väl in i våra.

Skånesport.se samarbetar med alla idrottsföreningar i hela Skåne och med deras vision så kan det göra en stor skillnad för samtliga idrotts föreningar genom att lyfta fram alla de olika idrottsgrenarna. Det behövs verkligen att någon lyfter upp Skånsk idrott, och det som sker ute i föreningslivet.

mikael_schold
Mikael Schöld – Ägare Autogruppen Lund

Då jag själv har en dotter som spelar innebandy så har jag förstått betydelsen av vad idrotten innebär för att lära sig att ta eget ansvar, jobba i grupp, förståelse för att vi är olika och den respekt och acceptans det kräver gentemot andra människor.

Vi på Autogruppen har många anställda som är aktiva i olika sporter både som utövare och ledare. Det innebär att för oss är det en självklarhet att som företag stötta den ambition som Skånesport.se har med sitt projekt.
autogruppen_lund

Relaterade artiklar

Back to top button
Close