Travbloggen

Snyt dig i HV-tröjan, Adrian

Det är tävlingsfritt på Jägersro denna vecka. Alltså behöver någon avgå.. Frågan är bara vem?

Jag bryr mig inte så noga. Bara ett huvud får rulla någonstans.  Vi snackar alltså om en storbana som inte kör ett lopp mellan den 6-16-februari. Vi snackar alltå Jägersro! Inte Oviken…

 

***

 

I stallarna har det ändå hänt ett och annat intressant. Joakim Lövgren har fått in en Åbergshäst i form av Mr Picolit. Hästen som vann Copenhagen Cup för Åke Svanstedt följde med sin gamle tränare över Atlanten utan att få till det det minsta. Nu har nioåringen fått en sista chans i karriären och lyckas Jocke får den här gentlemannen på tävlingshumör kan det ordentligt krig i snabbloppen till sommar’n

 

***

 

Vad jag minns mest från Jägersrolördagen? Naturligtvis Marc Elias uppsträckta långfinger åt ATG-pamparna när han med högt huvud och synnerligen stolt sponsor körde ut – och vann – SHL-loppet. Detta djävulens påfund som ATG tvingat på de aktiva. Tänk dig själv om du sponsrar en lärling med dressreklam. Då är ju höjdpunkten att visa ens varumärke i direktsänd V75. Då väljer ATG att likt pirater kapa sponsorplatserna för en simpel hockeytröja. Och tar man inte på den får man böter. Dryga böter.

Det borde naturligtvis vara tvärtom.

ATG borde betala böter, eller vi kan kalla det marknadsföringskonsultavgifter (som allt annat som pågår i den där 08-byggnaden), till samtliga andra kuskars sponsorer.

På lördag är det dags igen. Adrian Kolgjini förväntas köra i en HV71-tröja. Haha! Visa lite karaktär nu Adrian och snyt dig i den där Smålandströjan.

 

***

 

Samtidigt som Svensk Travsport och ATG bötfäller kuskar som håller sina avtal med svårraggade sponsorer skriver man i sin egen “spelpoltiska blogg” hur man suktar efter “lika villkor på spelmarknaden”.

Vem avgår?

Ålahuen.

 

***

 

Chefen har beordrat mig att leverera klartecken inför onsdagens V86:a. Men eftersom det går på Solvalla och Bergsåker (brrrrr…) faller det på sin egen orimlighet. Det smartaste vi kan göra är att köpa upp ett större paket ärtsoppa och Jonnys senap och spara slantarna tills på tisdag (V64). Lördagens V75-system kommer jag ändå att leverera i fredagsnumret. Det ser löjligt lätt ut…

Prenumerationen tecknar ni förresten HÄR!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close