Travbloggen

V5 blir till V4

En vanlig V5-omgång denna underbara tisdagskväll är sådant som gör livet värt att leva.

Eller… I ärlighetens namn är det mer av en V4:a. För spiken i V5-3 KAN inte torska.

Analysen:

V5-1:

Snabba Cash blir favorit och det tackar vi för. Från sitt innerspår kommer hn att bli överflyglad första biten; både Vivo Per Lei och Money Lloyd kommer att vara förbi innan svängen. Den sistnämnde blixtrar till emellanåt och som treprocentare idag är det ett kol drag att ha med på kupongen. Loppet ser faktiskt riktigt klurigt ut och det finns fler som är streckvärda. Tor Mento på 8 procent tackar vi heller inte nej till – trots att det handlar om sprinterdistans.

V5-2:
Har man sett på maken. Farbror Bergh besöker Jägersro en vardagstravskväll. När han var norrlandstränare och flackade omkring på grannbanorna brukade det resultera i tripplar och fyrlingar huller om buller. På Jägersro är konkurrensen tuffare. Pharos Face vet vi är fartfylld för klassen, men spår yra för en häst som är både orutinerad och osäker innebär gardering.  Aslan D.K. är mitt förstastreck – trots läget.

V5-3:
Sahara One är en klasshäst.
Motståndet är ihåligare än en tom läskburk.
Över den långa distansen kan “Connie” köra mot spets när han önskar – sedan är det över.
V5-4:
Orutinerade ston över två volter. Loppet ser hur jämnt ut som helst och jag helgarderar utan minsta tvekan. Det skiljer inte många längder kapacitetsmässigt mellan 2-procentarna och 30-procentarna.
V5-5:
Mr Hot Shot har gjort det bra vi årets samtliga tre starter utan att ha fått vinna. Nu är motståndet passande och läget optimalt. Undviks bara dödens ska det här lösa sig och jag spikar.
Systemet:

V5-1: 1,2,4,5,6,8 (3,7)

V5-2: Alla 12 (12,8)

V5-3: 3 Sahara One (1,6)

V5-4: Alla 11 (8,9)

V5-5: 4 Mr Hot Shot (2,3)

792 rader

Relaterade artiklar

Back to top button
Close