FotbollMalmö FFOles MFF-blogg

Madsen gör en bra affär

Poddinspelningarna står som spön i backen just nu.

I veckan spelade vi in Bengt Madsen på onsdagen, Pontus Jansson på torsdagen och Jiloan Hamad på fredagen.

Och studiomikrofonerna gick varma.

Pontus Jansson lade vi ut direkt som veckans avsnitt. Det kan ni gå in och lyssna på här.

Resten, inklusive det sedan tidigare inspelade avsnittet med Jonas Thern, kommer vi att portionera ut de närmaste veckorna.

Ska kanske inte säga det själv, men det känns som fyra bra poddavsnitt med huvudpersoner som bjöd på mycket och öppnade sig. Bengt Madsen gjorde till exempel ett par sågningar modell Krister Kristensson – om ni minns den podden – bland annat när vi frågade vad han tyckte om insatsen mot Jönköping Södra.

[ad_dropper zone_id=”16″]

En historia berättade han efter inspelningen var gjord och den kör jag här som en bonus.

När MFF mötte Inter fick Bengt uppdraget av dåvarande ordföranden Hans Cavalli Björkman att förhandla om ersättningen för att matchen i Malmö skulle få sändas i italiensk tv.

_ Jag satt hela dagen med en av Berlusconis underhuggare, för det var en av hans tv-kanaler som var aktuell. Vi började på 100 000 och efter någon timme var vi uppe i 200-300 000.

_ Berlusconi fick hela tiden information per telefon och jag rapporterade till Cavalli. Efter åtskilliga timmar till hade vi kommit upp i 650 000 och jag kände att nu har vi nått så högt som det går, så jag ringde Cavalli och han sa “slå honom i handen och gör det hårt, det här är bra”.

Bengt Madsen skakade hand med motparten, men det återstod att informera Berlusconi.

_ Intermannen ringde upp honom, pratade ett tag och satte på högtalartelefonen. Berlusconi vill höra dig bekräfta uppgörelsen sa han så jag pratade direkt med honom. Är jag rätt informerad att vi är överens om summan 650 000 frågade han och jag sa ja. Och vi menar givetvis US dollars sa han…

_ Jag höll på att ramla av stolen, men rörde inte en min utan sa bara “of course”. Det var rätt roligt för sedan ringde jag upp Cavalli och berättade att det blev inte 650 000 kronor.

_ Vad i helvete, skrek han innan jag la till att det blev 650 000 dollar. Så Hasse Borg kan komma och skryta om sina affärer. Den här är bättre!

 

Taggar

Relaterade artiklar

Back to top button
Close