Travbloggen

Lövgrens pållar är på gång

Sex rätt i lördags och en förstereserv som vann till tio gånger pengarna. Sjuan gav 75.000 och tröstslantarna som jag fick tillbaka kändes som ett hån.

Nåväl. Formen verkar sitta där och nu är vi åter på skånsk mark. Analysen till kvällens V64:a kommer här:
V64-1:
Naglo del Nord är knapp favorit, men över kort distans är jag inte övertygad om hans storhet. Sådana här lopp avgörs ofta på speed och därmed känns det givet att gå emot. Boys Going In blev tempotorsk i Sweden Cup senast men avsutade snyggt och verkar kraftigt på gång – given utmanare. Jag vill även ha med Scirocco Sisa som äntligen fått ett vettigt läge och kan få drömloppet i ryggar. 8 procent? Tackarrrr…
V64-2:
Jag ser att Rushmore Face är klar streckfavorit här och det är ju bara löjligt. Visst, det är en högkapable rackare. Men han har bara gjort ett enda vettigt lopp och har i övrigt gjort bort sig så till den grad att han belagts med startförbud. Nu är han åter efter ett uppehåll, har spår åtta på vojlocken och möter hästar som är stabila 1.15-travare. Scahs! Joyride Cane är mitt givna förstastreck, bara Sören Norberg kör i tid. Jag går dessutom och väntar på att Guidline ska få det att lossna. Toppenläge nu och lagom bortglömd på strecken. Mumma.
V64-3:
The True F. blir gigantisk favorit och visst är det vettig segerchans. Men 76 procent – det är för mycket, och spelvärdet på de tre värsta motståndarna är väldigt fint (två procent p åhögkapabla Undimede är ett skämt). Favoriten har dessutom haft en förmåga att hetsa upp sig och är långt ifrån helt pålitlig.
V64-4:
Jag var inne på Skyline senast, men kusken fick då svar i spetskörningen och höll sedan okej i ett ganska tufft lopp. Jag är helt inne p att hästen är under utveckling och nu lär Lugauer inte missa spets. Därifrån travar hästen en låg 1.15-tid och jag har ytterst svårt att se någon komma förbi då.
V64-5:
Efter två strykningar och ett rejält regnväder tycker jag att förutsättningarna ser allt bättre ut för Thunder Peak.
Bästa hästen? Lätt.
Stall i tokform? Oh yes.
Offensiv kusk? För det mesta.
Tokskrällen är Lillaxel som är betydligt bättre än raden och förmodligen tar spets initialt.
V64-6:
Joakim Lövgrens hästar verkar vara på väg uppåt i form rent generellt och från innerspår tror jag att Staro Ironmaid har bra chans att nå spets. Visst är danskan som bli favorit bra, men kan Ironmaid svara ut runt första sväng tror jag stenhårt på att det äntligen är hennes tur att vinna.
System:
V64-1: 1,2,4 (5,6)
V64-2: 3,8,9,10,11 (4,5)
V64-3: 5,8,10,11 (2,1)
V64-4: 1 Skylane (14,7)
V64-5: 1,2,3,5,6 12
V64-6: 1 Staro Ironmaid (7,2)
360 rader

Relaterade artiklar

Back to top button
Close