Nyheter

Jeremejeff trivs redan i Malmö

Alexander Jeremejeff har snabbt funnit sig väl till rätta i Malmö.

Han bor fortfarande på hotell – Malmö Live – i väntan på en lägenhet. Men efter bara ett par träningar med laget trivs han redan alldeles utmärkt.

_ Det känns inte nytt alls även om det givetvis är det, konstaterar han.

_ Träningarna har haft bra tempo och intensitet och det är sjukt roligt att vara här.

Han är med i truppen som åker till Örebro för måndagskvällens match mot ÖSK, men det hade han så smått räknat med.

_ Veckan har gått bra och jag är ju spelklar också.

Vad hopas du kunna tillföra i laget?

_ Jag är anfallare, så jag ska försöka göra mål. Sedan är ju Markus Rosenberg och Vidar Örn Kjartansson två fantastiska spelare och svåra att ta plats från, säger han och undviker skickligt frågan om vem av Rosenberg och Kjartansson han skulle passa bäst bredvid.

Första halvan av årets allsvenska tillbringade den 22-årige anfallaren i BK Häcken där det blev sju matcher från start och två inhopp. På de matcherna gjorde han två mål och två assist.

_ Försäsongen gick riktigt bra. Sedan blev jag skadad och missade de inledande matcherna. Efter att ha kommit tillbaka och fått det att stämma åkte jag på en hjärnskakning så jag har haft lite oflyt med skador i år. Förhoppningsvis blir det bättre nu.

Häcken är ett konstgräslag. Vad gillar du bäst själv?

_ Som 90-talist är jag ju i stort sett uppväxt på konstgräs och har inga problem med det. Jag hann träna på grus och det vill ingen ha tillbaka. Men jag föredrar ändå vanligt gräs. Det har jag alltid gjort.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close