Nyheter

Sundsvall ville låna Rakip

Innan övergångsfönstret in stängde undersökte GIF Sundsvall och ytterligare någon svensk klubb möjligheten att låna Erdal Rakip resten av säsongen. Men MFF sa nej.

_ Erdal har presterat så bra att det är naturligt att det finns intresse för honom och vi har fått vissa förfrågningar. Vi bedömer dock att det är bättre att han är kvar hos oss och det kan ju fortfarande hända saker som ändrar konkurrenssituationen. Fönstret ut har inte stängt än, konstaterade MFF:s sportchef Daniel Andersson efter fredagens träning.

[ad_dropper zone_id=”1234″]

Erdal Rakip ville inte gå in på hur aktuellt eller nära det var med en utlåning.

_ Allt sådant sköter min agent helt och hållet, så det är inget jag vet något om eller kan kommentera, betonade han.

För andra dagen i rad saknades Oscar Lewicki på MFF-träningen.

_ Oscar har en lättare känning i ljumskarna, inget allvarligt. Planen är att han ska vara med på lördagsträningen, berättade naprapaten Wilner Registre.

Kari Arnason var heller inte med. Han har vilat hela veckan på grund av en liten uttänjning vid ena knäet. Han är avstängd mot Kalmar FF på söndag efter att ha dragit på sig sex varningar, men hade troligen inte kunnat vara med ändå.

Enock Kofi Adu klev av U21-matchen i tisdags efter de första halvleken efter att ha fått ont i höftböjaren. Han vilade på torsdagsträningen, men idag var han med igen och körde för fullt.

Ole Törner

Rakip: Ska jag lämna Malmö FF så ska jag göra det som stjärna i Allsvenskan. Foto: Bildbyrån
Erdal Rakip fortsätter i MFF resten av säsongen. GIF Sundsvall fick nej. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close