skanesport_desktop-panorama-1

Malmö FF

Adu fick ledigt för att köra upp

Två innermittfältare saknades på dagens MFF-träning. I Enock Kofi Adus fall berodde det på en något annorlunda anledning.

_ Han är på uppkörning, berättade sportchefen Daniel Andersson.

Tidigare har Adu haft ett körkort utfärdat i Ghana, men ett sådant gäller inte hur länge som helst i Sverige. Nu ska han alltså ta ett svenskt körkort och hade fått ledigt för uppkörningen.

[ad_dropper zone_id=”1234″]

_ Få tider som passar är inte det lättaste. Nu hittade vi en som vi tyckte var bra och därför lät vi honom stå över träningen. Ni kan andas ut. Det är inte så att vi håller på att sälja honom. Det garanterar jag, fortsatte Daniel Andersson.

Oscar Lewicki var heller inte med. Han är i rehabträning för sina ljumskar.

_ Vi tar tillfället i akt att extra-rehabba hans ljumskar nu när han är avstängd på måndag mot Jönköping Södra. Men han kommer att börja träna snart så han är ju klar till nästa match efter den på måndag, berättade MFF:s naprapat Wilner Registre.

Den första halvtimmen av träningen var Kari Arnason ute och körde bredvid de andra med just Wilner Registre. Han körde hårt och såg ut att vara nära en comeback.

[ad_dropper zone_id=”1246″]

_ Han kan göra många moment. Det är inte så att han tappar i momentum och kondition, men det är det sista sista. Han ska ju känna sig 100 också. Prognosen är ungefär som tidigare. Inget är sönder i knäet, men där är lite vätska i ett ödem. Vi planerar att ha honom i full träning i helgen, konstaterade Wilner Registre.

Andremålvakten Fredrik Andersson har också en bit kvar i sin rehab. Även där närmar sig dock återkomsten.

Ole Törner

 

Wilner Registre och övriga teamet har lyckats bra med att hålla truppen skadefri under försäsongen. Foto: Bildbyrån
Wilner Registre körde hårt med Kari Arnason och har Oscar Lewicki i rehab. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close