Nyheter

OS-medaljörerna ska hyllas

De olympiska medaljörerna kommer att hyllas i Kungsträdgården i Stockholm på söndag.

_ Vi är glada och stolta för att OS-truppen har tagit fler medaljer än i London vilket var vårt mål. Hittills är antalet medaljer tio och vi ser fram emot att få fira framgångarna med supportrarna på hemmaplan, säger Peter Reinebo, truppchef i Rio i ett pressmeddelande.

[ad_dropper zone_id=”1234″]

Efter det sänts ut tillkom den sensationella och bragdbetonade guldmedaljen för Jenny Rissveds i mountainbike. Därför kommer hon, Sarah Sjöström, simning (ett guld, ett silver och ett brons), Emma Johansson, cykel (silver), Marcus Svensson, skytte (silver), Jenny Fransson, brottning (brons), Sofia Mattsson, brottning (brons), Peder Fredricsson, ridsport (silver), Henrik Stensson, golf (silver) och damlandslaget i fotboll (silver) alla att hyllas för sina insatser.

[ad_dropper zone_id=”1246″]

Det senaste beskedet är att samtliga utom Henrik Stenson och Emma Johansson kommer att vara på plats på scenen i Kungsträdgården.

Programmet startar klockan 17.30 och medaljörerna anländer halvtimmen senare. Hyllningen kommer att direktsändas i Tv3.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close