skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FF

Blått snack 23 Aug, möt Tapper & Larsson

Från en blygsam start har MFF i samhället växt till en organisation som når långt utanför Malmös gränser och varje år engagerar tusentals människor.  MFF legenden Staffan Tapper och Tommy ”Rörläggaren” Larsson berättar om konceptet i 29 avsnittet av Blått snack.
Fotboll mot rasisim, närverksklubbarna, fotbollsskolor, akademierna, sommarfotboll, rundvandringarna på Swedbank och Karriärakademin är alla delar av det som är MFF i samhället. Hör Staffan Tapper och Tommy Larsson berätta om MFF i samhället. Dessutom avslöjar Staffan Tapper om när han var på casting …. till vad får du reda på om du lyssnar på Blått snack, avsnitt 29. Ciceroner är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close