skanesport_desktop-panorama-1

Malmö FF

Tapper nobbade På Spåret

I podden Blått snack, som släpps idag, berättar Staffan Tapper och Tommy Larsson om MFF i samhället.

Mitt i allt det viktiga och seriösa bekräftar Tapper att han testades för Sveriges kanske största tv-program på Spåret. lyckades bra, men valde att avstå deltagande.

Med motiveringen att det var för lång tid mellan testet och inspelningen.

[ad_dropper zone_id=”1234″]

_ Jag trodde att det handlade om tre-fyra månader och det hade varit helt okej. Men det var ett år senare och jag sa att jag har inte den blekaste aning om var jag är eller gör i september det året.

_ De frågade visserligen om jag kunde tänka mig att vara med om det skulle bli aktuellt i några framtida upplagor. Fast åldern äter upp förmågan så jag bestämde mig för att avstå den möjligheten också.

Testet genomförde Staffan Tapper i lag med boxaren och kulturjournalisten Åsa Sandell. Nu kommer hon istället att tävla med förre fotbollsdomaren Jonas Eriksson.

[ad_dropper zone_id=”1246″]

Sandell och Tapper vann sin testmatch, enkelt.

_ Vi mötte ett par skidåkare. Det var inte mycket de kunde.

_ Så det gick bra. Testet var upplagt precis som man ser det på tv. Vi fick gå in i boxarna och satt där och tittade på en liten monitor när de frågade vart är vi på väg. Att sitta hemma i soffan och känna igen saker är betydligt lättare än att sitta där inne och se på den lilla skärmen och försöka komma på allt, berättar Staffan Tapper.

Nu får vi aldrig se hur den förre MFF-stjärnan hade lyckats.

Avsnitt nummer 29 i MFF-podden Blått snack kan ni lyssna på här.

Ole Törner

Staffan Tapper
Staffan Tapper. Foto: Ole Törner

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close