skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Redhawkspremiären även i TV4

Den 17 september är det dags för årets SHL-säsong att köra i gång. Inför säsongen gör C More en rad förändringar som ”kommer ge tittarna ännu mer känsla och närhet”.

En av årets största nyheter är att C More flyttar in i en helt ny hockeystudio, med ett större utrymme att visualisera, analysera och diskutera matcherna på de olika arenorna runtom i landet. I premiäromgången möts Malmö och Frölunda. En sändning som, utöver C More, cmore.se och C Mores app, även visas i TV4. 

Inför årets säsong flyttar C Mores hockeysändningar in i en ny större studio med plats för fler experter och förbättrade grafiska inslag som ska ge tittarna en tydligare och mer fördjupande bild av spelet. Studiosändningarna, som fortsätter att visas varje torsdag och lördag, leds av programledare som varje sändning gästas av minst två experter.

I årets huvudmatcher på lördagar kommer experten dessutom att ta position mellan avbytarbåsen för att förmedla en större känsla av speltempo och närhet.

– Äntligen är det dags att dra igång SHL-säsongen. I år känns det extra kul då vi bjuder in våra tittare till en ny studio med mer utrymme och helt nya möjligheter för oss att lyfta matchsituationer. Nu trycker vi näsan mot plexiglaset och kommer att kunna förmedla farten och hårdheten i spelet mycket bättre än tidigare. Med en expert på plats mellan bänkarna, kommer vi kunna flytta tittaren ännu närmre spelet och ge en ny inblick vad som pågår nere vid isen, säger Johan Cederqvist, Programchef Sport på C More och TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Alla matcherna från SHL går att streama på cmore.se och i C Mores app. Matcherna sänds även linjärt via More Sport, C More Hockey och på C More Live 1-4. Abonnenter med C More via operatör har möjlighet att se matcherna utan extra kostnad via sin dator, mobil eller surfplatta hos C More eller i sin operatörs plattform.

Inför premiäromgången den 17 september öppnar C More dessutom upp så att ännu fler kan ta del av den efterlängtade premiären. Utöver de ordinarie sändningarna på C More,cmore.se och C Mores app, kommer matchen mellan Malmö – Frölunda också visas i TV4.

Följande profiler ingår i C Mores hockeytrupp:

Programledare:
Tommy Åström
Björn Oldeen

Experter:
Sanny Lindström
Petter Rönnqvist
Niklas Wikegård
Arto Blomsten
Mike Helber

Reporter:
Camilla Nordlund

Kommentatorer:
Lasse Granqvist
Tommy Åström
Björn Oldeen
Åke Unger
Lena Sundqvist
Johan Edlund
Stefan Klemetz
Patrik Westberg
Anders Fredriksson
Mats Larsson
Lars Lindberg
Björn Geijer

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close