Nyheter

Lugi startar nytt samarbete

LUGI handboll med elitlag på både dam- och herrsidan och med ett stort antal ungdomslag tecknar avtal med Gerdahallen, södra Sveriges största träningscenter. Från och med 1/1-2017 kommer LUGI förlägga all sin styrke-och konditionsträning för ungdomslagen födda 00 upp till Elitlagen på Gerdahallen.

Ett träningscenter som med sitt 850 kvm stora och dygnet runt öppna gym och 200 pass i veckan står väl rustat för att ta emot sin nya samarbetspartner. Gerdahallen erbjuder en helhetslösning med sina sjukgymnaster och personliga tränare som med sin specialistkompetens ska hjälpa LUGI att bli den ledande klubben inom svensk handboll.

– Förutom Gerdahallens fantastiska faciliteter för träning med ändamålsenlig utrustning så har man en kompetens, kunskap och erfarenhet inom idrottsmedicin och hälsa som vi tycker är synnerligen intressant för klubbens ungdoms- och elitlag. Med Gerdahallens specialistkompetens ska våra lag som tränar där kunna känna sig mer rustade att ta sin handboll till nästa nivå tack vare dessa förbättrade träningsmöjligheter och eventuell rehab, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI.

– Vi har historiskt sett haft ett mycket givande samarbete och det är fantastiskt roligt att få hälsa LUGI välkomna tillbaka till oss efter fem långa år, säger Rickard Benediktsson, VD Gerdahallen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close