Nyheter

Ljusare skadeläge i MFF

Alla de skadade spelarna har blivit kvitt sina besvär och är tillgängliga när MFF tar emot Elfsborg.

_ Jag har egentligen inte så mycket att säga, mer än att allt är bra, konstaterar MFF:s naprapat Wilner Registre.

Malmö FF väljer dock ändå att hålla Franz Brorsson utanför truppen.

_ Om det varit sista matchen hade han kunnat spela. Han var med där ute idag. Men Franz har en liten, liten känning och därför väljer vi att ta hänsyn till att han har så pass få träningar den senaste tiden och låta honom vänta ett tag till, säger MFF-tränaren Allan Kuhn.

Någon mittback från ungdomsleden flyttas heller inte upp för att vara backup i truppen. Alternativen finns redan i laget. Behrang Safari är tillbaka efter sin avstängning och Oscar Lewicki är tillgänglig även om han lär få starta som mittfältare eftersom Anders Christiansen är avstängd.

Och Rasmus Bengtsson är helt redo för spel.

_ Där finns det ingen tvekan. Annars hade vi ju inte låtit Franz Brorsson vara utanför truppen, påpekar Allan Kuhn.

_ Rasmus har reagerat bra på behandlingen. Svullnaden i knäet som ibland kommer hos honom har gått ner och ljumskarna är helt okej, berättar Wilner Registre.

Jo Inge Berget tvingades ge återbud till matchen mot Djurgårdens IF på grund av ryggproblem. Han är också frisk och kry igen.

_ Jo Inge fick ett milt ryggskott på lördagsträningen. Dag 1 efter det händer är ofta den värsta dagen. Dag 2, som alltså var måndagen, var han redan väldigt mycket bättre och nu är det inga problem alls, säger Wilner Registre.

Ole Törner

Jo Inge Berget hoppas vinna sin första titel med MFF i cupfinalen. Foto: Bildbyrån
Jo Inge Berget har inte längre några problem med ryggen. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close