Nyheter

“Kalle” mot sitt åttonde (!) år i Torn

Torns IF tillhörde den övre halvan av division två södra i år och visade höga toppar, bland annat vid segrarna mot topplagen Karlskrona och Rosengård. Nu meddalar klubben att man gjort klart med tränarbiten inför nästa säsong. Större delen av ledarstaben kommer att fortsätta över 2017.

– Richard ”Kalle” Ringhov och Magnus Nilsson fortsätter som huvudtränare och Viktor Edsheim fortsätter som assisterande. Målvaktstränare Tomas Svensson slutar på grund av familjeskäl, säger sportchef Peter Thulin.

– Det ligger helt i linje med hur vi vill jobba, med kontinuitet och långsiktighet.

Richard Ringhov går därmed in på sitt åttonde år som tränare. Magnus Nilsson och Viktor Edsheim går in på sitt andra år.

– Vi är också nöjda med året. Vi har redan uppfyllt ett par av våra målsättningar. Dels är vi vidare för spel i Svenska cupen 2017 men en av målsättningarna var ju också att gå till minst andra gången av Svenska cupen 2016 och detta gjorde vi. När det gäller seriespelet så ligger vi för närvarande på en fjärdeplats och det är vi mycket nöjda med. Vi siktar dock på tredjeplatsen när serien är slutspelad.

– Klubben växer och nu kommer det intressanta spelare under ifrån så 2017 ser vi fram emot som ett nytt intressant fotbollsår.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close