Malmö FFNyheter

Nytt fast inslag: Törner möter Madsen

Från och med imorgon, torsdagen den 30 september, startar en ny artikelserie. “Raka rör” med Bengt Madsen – som varje vecka svarar på frågor från Ole Törner, främst om det som händer i Malmö FF-sfären.
Bengt Madsen, denne legend, toppar just nu listan över mest lyssnade podar av blått snack. En pod som ni verkligen inte får missa – lyssna här. Ta den i repris som uppvärmning annars, det är den värd.
Madsen är MFF:s mest frispråkige ordförande under hela den himmelsblå historien. Under sina år med ordförandeklubban var han med och startade Nätverket och han var en av de drivande krafterna när Swedbank Stadion skulle byggas.
– Vi märkte att våra läsare verkligen uppskattade Bengt Madsens historier samt att han själv fortfarande är passionerad kring MFF, fotbollen och staden och har mycket osagt. Därför tror vi att ett fast inslag med Bengt Madsen kommer att intressera väldigt många. Och herregud. Ole Törner och Bengt Madsen i ett fast inslag – så mycket mer Malmö FF går det knappast att få, säger Robert Persson, ansvarig utgivare på Skånesport.
Första delen publiceras vid lunchtid under torsdagen och tar bland annat upp vad Madsen tyckte om sommarförsäljningen av Vidar Örn Kjartansson.
Missa INTE!
Christoffer Ekmark

Relaterade artiklar

Back to top button
Close