Nyheter

Efterlyst målvakt nappade på pizzadeal

HK Björnen behövde en målvakt inför årets säsong och efterlyste en via Skånesport.

– Finns det någon handbollsmålvakt som är sugen på att lira så kom till HK Björnen. Vi bjuder på en calzone och stor kall cola efter första träningen. Vi kör på tisdagar och torsdagar med start 19.30, hälsade kapten Micke Johansson.

Och fick napp!

Harley Joey Witting, med ett förflutet i Björnen och IFK Ystad, fick höra talas om efterlysningen. Han åkte och provtränade med laget och under torsdagskvällen kom belöningen. Men calzonen var utbytt mot en capricciosa med extra svamp.

– Han valde mellan oss och Tomelilla. Men pizzadetaljen i kontraktet vägde över till vår fördel, skrockar coach Johansson.

Är det inte vääääldigt mycket kolhydrater på en och samma gång? Det finns risk att ni får en lite väl baktung målvakt?

– Hmm, det har du ju rätt i. Det går inte för sig med tanke på vilka smäckra atleter med i övrigt som utgör laget. Han kommer att få köra några extrapass i veckan om han inte lämnar kvar några kanter till tränarstaben. Så får det bli.

Lycka till då, antar jag.

-Tack. Vi hoppas på storpublik (gratis entré) i hemmapremiären mot Kävlinge den 21/10, men ska innnan dess, nu på söndag, upp till Mörrum med B-laget.

Christoffer Ekmark

FOTNOT: Läs om efterlysningen här:

Relaterade artiklar

Back to top button
Close