Nyheter

Träningspepp för MFF

När MFF på söndag möter IFK Norrköping kommer cirka 3 000 supportrar att vara på plats i Norrköping. Men supportrarna vill att laget ska känna stödet redan på träningen dagen före.

I ett facebook-evenemang MFF support skapat går det bland annat att läsa följande:

”På söndag kommer över 3000 MFF-supportrar färga Östgötaporten himmelsblått och skapa en mäktig ljudkuliss för att hjälpa laget ta tre poäng.

Att spelarna kommer att höra och se oss uppe i Norrköping finns det inget tvivel om, men vi vill att de börjar känna stödet och uppbackningen redan innan de kliver in på Östgötaporten.

Därför uppmanar vi alla att sluta upp för ett träningspepp på lagets träning på lördag – ett initiativ som Daniel Andersson och Allan Kuhn hyllar och tackar för.

Vi samlas 12.30 utanför ingång A vid Norra läktaren. Grindarna öppnas därefter klockan 12.45 och träningen startar klockan 13.00 och är öppen den första kvarten. Det är viktigt för oss att respektera detta och lämna träningen när vi blev ombedda – allt för att Allan och laget ska kunna finslipa de sista detaljerna inför söndagens match.

Kom dit, ta med en flagga och visa ditt stöd för föreningen!”

Mer om evenemanget finns att läsa här.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close