Nyheter

Bara AC som saknas

Skade- och sjukdomsläget har förbättrats rejält i MFF.

På torsdagens träning deltog Markus Rosenberg, Alexander Jeremejeff, Magnus Wolff Eikrem och Rasmus Bengtsson fullt ut.

_ Det ser bra ut och alla kunde vara med hela tiden. Alexander är väl den som inte känner någonting alls, men även Markus och Magnus kunde ju köra hela tiden. Magnus har dock fortfarande lite ont när han slår till bollen. Och Rasmus knä besvärar honom inte, konstaterade MFF:s naprapat Wilner Registre efter träningen.

MFF tränar både fredag och lördag innan det är dags att åka till Norrköping. Då avgörs det också om alla är tillgängliga för spel.

En som definitivt kommer att saknas ett tag till är mittfältseleganten Anders “AC” Christiansen. Hans muskelfästeskada i låret stoppar honom troligen från spel resten av säsongen.

_ Det är lika bra att räkna med det och AC har också funnit ro i situationen och accepterat de nya förutsättningarna, berättade Wilner Registre.

_ Att gå igång för tidigt med en sådan skada kan förvärra allt. Vi kommer att vara försiktiga.

Mattias Svanberg är återhämtad efter sin sjukdom. Han spelade 60 minuter i U21 i tisdags och körde för fullt på träningen.

Jo Inge Berget och Enock Kofi Adu ska vara på plats efter landslagsuppehållet på fredagens träning.

Ole Törner

160925 Malmš FFs Anders Christiansen ligger skadad under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmš FF och Helsingborg den 25 september 2016 i Malmš. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91493
Anders “AC” Christiansen gick sönder i derbyt mot HIF och bli borta i hela guldstriden. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close