Nyheter

Ny tränarduo i Dösjöbro

Johan Augustsson och Per Harrysson lämnar Dösjöbro IF efter att ha lyckats hålla laget kvar i division tre.

Över tar två spelare som samtidigt lägger skorna på hyllan.

Niklas Söderström och Mårten Ekemohn är den nya dynamiska duon i Dösjöbro IF. Spelarkarriärerna anses vara avslutade (vi får väl se under 2017 när skadorna börjar trilla in…)

Klubben låter meddela:

“Både Niklas och Mårten har i och med detta beslut även bestämt sig för att lägga skorna på hyllan, för att på så sätt kunna satsa på rollen som tränare fullt ut! Ni har vårt hundraprocentiga stöd och fulla förtroende samtidigt som vi ser fram emot en säsong med er vid rodret! Vi tackar återigen Johan Augustsson och Per Harryssons för deras tid i klubben och önskar dessa stort lycka till i framtiden! Klart är också att Jimmie Andersson fortsätter att vara en del i tränarstaben, vilket också är väldigt uppskattat från spelarna”.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close