IK Pantern

Nu kör vi igång Under pälsen med Pantern

Det här är något nytt som vi faktiskt är rätt stolta över.

I dagens idrottsvärld händer det saker hela tiden, inte minst lokalt.

Allt går inte att bevaka och konkurrensen är stenhård. Då får inte vissa framgångsrika klubbar den uppmärksamhet prestationerna förtjänar.

IK Pantern är ett bra exempel.

Därför har vi på Skånesport nu inlett ett samarbete med Pantern. Varje månad kommer vi att presentera ett urval av Panterngodis med tonvikt på reportage med profiler i spelartruppen och ledarstaben. Vi inleder med målvakten Tex Williamsson, massageterapeuten Ulrica Larsson samt ordföranden Mathias Schönhult. Varje gång blir det också en månadskrönika av Skånesports Ole Törner, som ser i stort sett alla IKP:s matcher.

Matcherna är sin sak. De får sin bevakning i media. Ibland. Och kanske inte alltid i den omfattning som de övriga lagen i Allsvenskan. Men var är reportagen? Människorna? Profilerna? Från och med nu kan vi och Pantern svara:

I Under pälsen på Pantern!

Välkommen till premiären och hoppas att det blir ett nöje att läsa.

På sajten kan du givetvis även läsa matchtexten från den senaste omgången, borta mot Oskarshamns IK.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close