skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Volleybollderby med Roganovic som joker

Ikväll kl 19:00 tar Lunds VK emot Engelholms VS hemma i Idrottshallen.  Och man gästas av en av stadens största handbollsprofiler genom tiderna.

Ikväll spelar Lunds VK hemmapremiären i Elitserien och det är ingen dussinmotståndare som står på andra sidan nätet, nämligen de senaste två årens Svenska Mästare – Engelholms VS. Det är en match som laget sett fram emot länge och tränare Michael Jensen har följande att säga:

– Utan tvekan kommer detta bli en tuff match för oss. Vi ska fokusera på oss själva och försöka att spela det spelet vi jobbar på varje vecka. Efter matchen mot Sollentuna har vi självklart många grejer att fixa, men det går inte att fixa på 2 dagar. Vi ska göra det bättre för att utnyttja bra matchups och se till att vi håller oss till det aggressiva spel vi gillar att spela.

– Engelholm kommer hit med tre raka 3-0 vinster emot två lag från topp-3 förra säsongen. Det kommer som sagt att bli tufft, men vi vill göra allt för att skapa en bra match för hemmapubliken och vem vet… bollen är rund.

Laget kommer  få hjälp med invigningen av hemmapremiären av ingen mindre än Zoran Roganović – känd handbollsprofil från H43, LUGI och nu i HK Malmö.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close