Nyheter

Battle of Lund 8 lockar med stora namn

När: lördag 12/11 2016 19.00

Var: AF Borgen (Stora Salen) i Lund.

Tolv spännande matcher med den absoluta eliten från Skandinavien, England, Portugal, Italien. Skandinaviens största thaiboxningsgala är tillbaka och denna gången med stora svenska stjärnor samt stora namn från Danmark, Norge, Portugal, Frankrike och England.

Vad kan vi förvänta oss från Battle of Lund 8?

– Förra årets gala var enligt många fantastisk, anrika AF Borgens Stora sal visade sig vara perfekt miljö för vårt koncept och vi bestämde oss för att överträffa det med nästa gala; det vill säga med Battle of Lund 8. Nu sticker vi ut hakan men kan garantera er att årets Battle av Lund kommer att bli större och häftigare på alla sätt.

Jaså?

– Vi har titelmatcher på gång (Kittisak Noiwibon från Lund utmanar Giorgi Bazanov från Österrike om WKU världsmästartitel), vi har stora fighters från förra året med på galan (GUram Kutateladze från Malmö klubben Redline TC möter Anghel Cardos från Rumänien), vi har nya stora namn på damsidan (Johanna Rydberg från Helsingborg som är flerfaldig europamästarinna och även boxningsproffs, Elna Heimdal Nilsson som är till vardags forskare på LTH samtidigt som hon är världsmästarinnan och thaiboxningsproffs).

– Utöver alla fighters som sluter upp bakom namnet så kommer vi at kunna presentera en hel del artister (musiker) som kommer att vara med och vara en del av evenemanget, säger Toni Guinovic.

Årets konferencier är Musse Hasselvall som till vardags är välkänd tv-profil och det välkända bandet Cristal Andino står för underhållningen i pausen mellan matcherna.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close