skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FF

Blått snack med Ågren


Han var den kloka backen i himmelsblått under de gyllene åren under 80-talet och som avslutade sin aktiva karriär med en säsong i HIF. Efter två decennier i bankvärlden på SEB så blev han sportchef i MFF 2011. Numera en av drivkrafterna bakom MFF i samhället. I avsnitt 38 av Blått Snack möter Du Per Ågren. I avsnittet får du reda på sanning bakom Bertil Ravalds beryktade hästsalva (som Kent Jönsson berättade om i avsnitt 36). Tankar kring träningsplaner och Stadionområdet i framtiden, spelaraffärer och mycket mycket mer.

Varmt välkomna till avsnitt 38 av Blått Snack med Per Ågren. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandbergoch Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close