skanesport_desktop-panorama-1

Malmö FF

Kuhn: Vi är bra på att studsa tillbaka

Allan Kuhn tror på ett revanschsuget MFF i Falkenberg.

Under säsongen har MFF gjort ett par rejäla djupdykningar. De flesta gångerna har laget klarat att studsa tillbaka direkt.

MFF-tränaren är övertygad om att det ska lyckas igen.

_ Vi är bra på att studsa tillbaka. Jag tror att det ligger inom huset, i Malmö FF:s DNA. Ingen accepterar en match som den vi gjorde mot Östersund. Därför är revanschsuget stort och den här gången är vi 100 procent redo.

_ Som spelare är ju chansen att göra det bättre alltid nästa match och som tränare jobbar man kanske dubbelt så hårt efter en förlust för att man ska vara säker på att allt som kan göras blir gjort.

På måndagen, dagen före den sista träningen, fick Allan Kuhn två besked. Ett positivt när guldkonkurrenten AIK förlorade mot IFK Göteborg och ett negativt då det i praktiken redan då stod klart att Magnus Wolff Eikrems fot inte skulle hålla för spel i Falkenberg.

_ Det är ju ingen idé att ha med skadade spelare. Därför fick vi plocka upp ytterligare en junior i truppen. Pavle Vagic är dessutom en spännande typ av spelare.

_ Matchen mellan IFK Göteborg och AIK var framförallt en fantastiskt bra allsvensk fotbollsmatch mellan två starka lag och så var jag ju inte missnöjd med resultatet.

MFF har tre tunga skador (Magnus Wolff Eikrem, Markus Rosenberg och Anders Christiansen) och tre spelare avstängda (Rasmus Bengtsson, Oscar Lewicki och Yoshimar Yotún) , men Jo Inge Berget är tillbaka och Allan Kuhn vill se något han tyckte saknades i 0-3-förlusten mot Östersunds FK.

_ Jag vill se en löpvillighet som inte syntes då.

Christoffer Carlsson och Zlatan Krizanovic saknas på grund av skador i Falkenbergs FF. Per Karlsson är tillbaka efter avstängning och Kamal Mustafa har läkt sin revbensskada.

Ole Törner

161016 Malmš FFs trŠnare Allan Kuhn under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Norrkšping och Malmš FF den 16 oktober 2016 i Norrkšping. Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRN / Cop 111
Allan Kuhn. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close