Nyheter

Rögle ersätter Redhawks i Tre Kronor

Andreas Thuresson kunde knappt genomföra matchen mot Karlskrona på grund av skada.

Idag kom beskedet att han tvingas tacka nej till Karjala Torunament – och ersätts av Patrick Cehlin från Rögle.

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut forwarden Patrick Cehlin, Rögle BK, till Karjala Tournament. Turneringen spelas i Hartwall Arena, Helsingfors, Finland, och Home Monitoring Arena, Plzen, Tjeckien, under tiden den 3-6 november 2016.

Detta sedan forwarden Andreas Thuresson, IF Malmö Redhawks, tvingats lämna återbud på grund av skada. Cehlin har i Rögle denna höst svarat för fyra mål och sju assist. Sedan tidigare är klubbkompisen Sebastian Wennström uttagen till samma turnering. Även Nils Andersson från Malmö Redhawks finns med i aktuell Tre Kronor-trupp.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close