skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FF

Blått snack 1 Okt, möt Anders Christiansen

Han är den energifyllde och tekniske mittfältaren som älskar att spela i MFF. Anders ”AC” Christiansen kom till Malmö från Verona i Italien och förälskade sig snabbt i både staden och klubben. Just nu haltar han omkring på kryckor som nybliven guldvinnare, men till nästa säsong ska han vara tillbaka. 
I veckans avsnitt av Blått snack får du bland annat höra historien om hur han fixade maskoten Bamse till materialaren Swidde Nilsson, att han har en bror som spelar i Tårnby och hans för en elitidrottare något ovanliga val av favoritfrukost. En diet som poddgänget för övrigt snabbt fixade fram till honom. Varmt välkomna till avsnitt 39 av Blått Snack med Anders Christiansen.
Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close