Nyheter

Prahl fortsätter i Skabersjö

Efter en tids förhandlingar står det nu klart att Martin Prahl fortsätter sitt uppdrag som huvudtränare för Skabersjö IF även nästa säsong. 
– Vår ambition har varit att förlänga kontraktet med Martin Prahl och jag är otroligt glad över att han har valt att fortsätta sitt uppdrag som huvudtränare för Skabersjö IF. I Martin har vi en ambitiös och engagerad tränare som brinner för att utveckla och förbättra vår kompetenta trupp, vilket är helt i linje med klubbens ambition att ta ytterligare steg, säger klubbens ordförande Mattias Andersson.
-Anledningen till att jag valde att förlänga med Skabersjö är att jag trivs förträffligt i klubben och jag känner att vi är långt ifrån färdiga med vårt lagbygge. Det finns en stor utvecklingspotential hos många av våra spelare och jag är väldigt nyfiken på att se hur långt vi kan nå.
Det nya kontraktet sträcker sig över 2017.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close