Nyheter

TFF förlänger med ”Messi”

Under fredagen skrev även Furkan Motori på för ytterligare två år i Trelleborgs FF.

Furkan som drabbades av en svår korsbandsskada mot Syrianska redan i den femte omgången i år har fått ägna det senaste halvåret till rehabilitering. Han kommer dock att vara tillbaka på planen i början av 2017.

– Det är med stor glädje som Trelleborgs FF räknar in sin ”lille Messi” i A-truppen för 2017! Den 21-årige mittfältaren är en egen TFF-produkt och fick så sent som sommaren 2014 A-lagskontrakt, säger sportchef Peter Kronström.

Debuten skedde genom ett inhopp i DM-matchen mot IFK Trelleborg och när Bosna stod för motståndet i nästa DM-omgång gjorde Furkan även två mål. Redan under hösten 2014 tog han en plats i startelvan, något som han i princip haft ända fram tills han skadade sig den 2 maj i år.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close