Nyheter

Gamla hjältar tar över HIF

Henrik Larsson out.
Per-Ola Ljung och Christoffer Andersson in.
Så ser det ut på tränarbänken när Helsingborgs IF.

Christoffer Andersson, med 350 matcher i den rödblå tröjan, har den senaste säsongen tränat föreningens U17-lag och fick till och med hoppa in som högerback i ett par matcher när skadeläget var som tyngst. Nu få han rollen som assisterande tränare – bakom Per-Ola Ljung. Duon har skrivit på ett treårskontrakt – således handlar det om en långsiktig lösning.

Per-Ola Ljung spelade i Helsingborgs IF mellan 1988 till 1999. Mellan 2007 och 2012 var han assisterande tränare i HIF för att sedan gå till Örebro och GAIS där han hade huvudansvaret. Den senaste säsongen har han varit anställd i HIF som spelarutvecklare i division två-laget HIF Akademi.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close