Nyheter

Brorsson klar för TFF

I juli 2015 lämnade Freddie Brorsson Malmö FF:s U-19 lag för att prova lyckan i Trelleborgs FF. Under måndagseftermiddagen skrev han på för ytterligare två år i den klubb där han startade sin fotbollskarriär som fyraåring.

Den nu 19-årige forwarden har under sin tid i TFF tagit stora kliv framåt som fotbollsspelare. Redan under det gångna året blev han en stor publikfavorit på Vångavallen med sin uppoffrande och riviga spelstil. Patrick Winqvist försökte visserligen skola om honom till back men under detta året är det som offensiv mittfältare och forward han fått sina framgångar.

Freddie har även hunnit med två landskamper i U-19 under 2014 och var dessutom uttagen till U-20 landslaget nu i höst, då han tvingades tacka nej på grund av en ryggskada.

“Det är med stor glädje som vi kan konstatera att A-truppen 2017 innehåller ytterligare en egen produkt och genuin TFF:are.” skriver klubben i ett pressmeddelande.

Freddie är för övrigt bror med Malmö FF:s framgångsrike mittback Franz Brorsson och son till den tidigare TFF-ikonen Jonas Brorsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close