skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Mullicis All star team sparrar IFK Malmö

Nye IFK Malmö-tränaren Nisse Perssons första chans att se sitt spelarmaterial blir troligen i en väldigt annorlunda träningsmatch!

Går allt i lås ska IFK om ett par dagar möta ett hop-plockat lag av profilerade Malmöspelare som sätts samman av Blerim Mullici.

_ IFK Malmö ringde och frågade om det gick att fixa en match mot Kosova IF. Jag sa som det var att säsongen var över och att det skulle bli svårt.

_ Men då föreslog jag istället att sätta samman ett lag med spelare från olika klubbar. Jag fixar allting och coachar laget. IFK Malmö köpte idén, tackade ja och mycket talar för att matchen blir av, säger Blerim Mullici, som numera spelar i Kosova IF, men som tidigare representerat klubbar som LB07 och BK Olympic – och IFK Malmö!

Går allt i lås innebär det att bland andra förre MFF-spelaren Labinot Harbuzi ska vara med och möta IFK Malmö på någon av Stadions två konstgräsplaner.

_ Jag har frågat Labinot, som är hemma på semester från Malaysia.

_ Bland de övriga som är aktuella finns Daniel ”Bato” Jovanovic, Folkets spelare Rahim Ghettas, Alan Asaad som spelade i FC Rosengård i år, Egzon Sekiraca från FC Höllviken och Ali Burrniku från samma klubb. Jag har även tankarna på Baris Hümmet från Prespa Birlik och Stefan Ilic. På målvaktssidan hoppas jag på Kevin Ahlin från Kvarnby IK. Men ett bra lag blir det, så bra att IFK Malmö får svårt att besegra oss, säger Blerim Mullici.

Ole Törner

120827 Fotboll, allsvenskan, MjŠllby - Syrianska: Labinot Harbuzi, Syrianska, var utanfšr laget © BildbyrŒn - 64101
Labinot Harbuzi är en av spelarna som är aktuella för ett All star-lag som ska möta IFK Malmö i en träningsmatch. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close