skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FF

Blått snack 29 November, möt Vito Stavljanin

Han är killen som ser till att Daniel Andersson har bra beslutsunderlag när det skall rekryteras nya spelare till MFF. Många timmar framför TV och många resdagar är det varje år för Vito Stavljanin. Hör Vito berätta om jobbet som scoutingansvarig i Malmö FF i avsnitt 43.

I åtta år har försett MFF:s ledning med vital information och beslutsunderlag när man skall rekrytera nya spelare. Hur går det till när man skall plocka in en ny spelare? Vad är det man tittar efter? Dessa frågor och många fler får du svar på i veckans avsnitt av ”Blått snack”. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Varmt välkommen till avsnitt 43 av Blått snack där du får lära känna MFF:s chefs scout Vito Stavljanin.


Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close