Nyheter

Pärsson lämnar – Ekvall förlänger

Måns Ekvall har förlängt sitt kontrakt med Landskrona BoIS. Men skyttekungen Erik Pärsson kommer att lämna division 1-klubben.

Enligt Landskrona BoIS hemsida ska Erik Pärsson, som gjorde 17 mål i division 1 södra och kom tvåa i skytteligan, spela i en klubb högre upp i seriesystemet. Att det blir så och i så fall i vilket lag är dock ännu inte bekräftat. Bara att han lämnar BoIS.

Det gör även Fredrik Gunnarsson.

– Risken är att jag inte får så mycket speltid. Det här året är jag ju inte heller U19-spelare, säger Fredrik till BoIS hemsida.

Måns Ekvalls nya kontrakt är på ett plus ett år. Philip Andersson och Amr Kaddoura, som tidigare var muntligen överens med BoIS om en förlängning har nu även fäst överenskommelsen på papper.

– Det går enligt planerna. Vi visste det fanns stor risk att tappa både Levi och Erik i och med att vi inte gick upp i Superettan. Nu har vi fått in Karim Sadat men det behövs ytterligare en forward som ersättare för Erik. Kvar att göra klart med är Oskar Sverrisson och Viktor Svensson och där har vi stora förhoppningar om ett positivt besked, kanske redan till torsdag, säger Landskrona BoIS-ordföranden Gabriel Munck.

Klara för BoIS-truppen 2017 är nu:

Amr Kaddoura
Philip Andersson
Igor Arsenijevic
Dennis Olofsson
Philip Ljung
Filip Pivkovski
Rasmus Alm
Alexander Tkacz
Thierry Zahui
Saber Azizi
Edafe Egbedi (ny från Prespa Birlik)
Karim Sadat (ny från Prespa Birlik)
Måns Ekvall

160324 Landskronas MŒns Ekvall under en trŠningsmatch i fotboll mellan Landskrona och …ster den 24 mars 2016 i Landskrona. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91350
Måns Ekvall stannar i BoIS. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close