skanesport_desktop-panorama-1

FrysboxenIshockeyNyheter

Frysboxen 8 Dec, möt Robert Burakovsky

Han har lirat hockey sedan tidiga 80-talet och bara någon vecka innan han fyllde femtio gjorde han inhopp i en match för Limhamn Hockey och gjorde tre mål och sex assist. Möt hockeyprofilen Robert Burakovsky i avsnitt 12 av Frysboxen.
VI får reda på vilken/vilka av alla de över 20 klubbarna som Burra spelat för som ligger närmst hans hjärta. Det blir funderingar kring SHL 2016 vs hur det var när Burra spelade sin första match i Elitserien. Vi får också träffa en stolt hockeypappa till sonen André. Ciceroner rinkside är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Varmt välkommen till avsnitt tolv av Frysboxen där du träffar Robert Burakovsky.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2