HandbollNyheter

YIF förstärker i tränarstaben

Tidigare YIF-spelaren Magnus Lindén går in i YIF’s ledarstab som assisterande tränare till Sebastian Seifert.

– Det är med glädje jag kan presentera Magnus som ett friskt tillskott och ytterligare stöd till Sebastian Seifert och Pierre Hammarstrand i vår ledarstab för Elitlaget. Magnus personifierar passion, glädje och kampanda som är våra tre ledord i föreningen. Lägg därtill en stor portion attityd så har ni Magnus beskriven, säger sportchef Marcus Lindgren.

Magnus kommer att stötta och vara en extra resurs till ”Sibbe” och Pierre för resten av säsongen.

– Att vara tillbaka till YIF, handbollen och Ystad känns kittlande, ärofyllt och fantastiskt roligt! I laget och föreningen finns en enorm potential och att få jobba med detta tillsammans med mina goa’ vänner Sibbe och Pierre igen, om än i nya roller, blir spännande. Mitt åtagande i YIF och min befintliga verksamhet kommer bli en stimulerande helhetslösning, säger Magnus Lindén.
* Magnus spelade i Elitlaget tre säsonger (06/07 till 08/09) och medverkade då i 47 matcher.

Foto (Ronny Lantz): För 10 år sedan kämpade dom mot varandra som spelare. Nu har Magnus Lindén och Tomas Axnér en tränarroll i varsin klubb i högsta serien. Bilden är tagen då Magnus gjorde debut i YIF i Österporthallen den 20’e september 2006. Magnus blev då bäste målskytt i YIF med sju mål – en smakstart!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close