skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 13 Dec, möt Stefan Schwarz

En hårding på plan som fixade sin plats i startelvan i himmelsblått genom att tackla ned av fotbillens giganter. Diego Armando Maradona. Uppvuxen på Kulladal med en fantastisk karriär i klubbar som Malmö FF, Benfica, Sunderland, Valencia, Arsenal, Fiorentina och Bayer Leverkusen. Möt Stefan Schwarz i avsnitt 46 av Blått snack!

Det blir snack om vikten av att ha en tränare under ungdomsåren som ser hela människan och såklart om den patenterade Schwarzsaxen. Stefan berättar också om hur hela familjens liv ändrades radikalt när sonen Jürgen diagnostiserades med autism. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till avsnitt 46 av Blått snack med Stefan Schwarz! Det här är en podd som berör!

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close