skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHK MalmöHK Malmö

Nytt månadsmagasin med HK Malmö

Nu kör vi igång ett nytt månadsmagasin i samarbete med HK Malmö.

Läs det gärna i sin helhet här.

Ett spännande projekt eftersom det handlar om en elitklubb som tar chansen att exponera andra delar av sin verksamhet mer än den resultatmässiga med A-laget.
Medielandskapet blir som bekant allt tuffare. Fler och fler sajter låser in sina artiklar för enbart prenumeranter, de stora skånska tidningarna skär ner på personal och drar i vissa fall helt in på söndagsutgåvan. Det blir svårare och svårare att synas med sitt varumärke tillsammans med sina sponsorer i media.

Det är synd. För om de värden som föreningarna står för och den kamratskap som vi älskar att vara en del av försvinner – ja då blir det ännu svårare att locka fler människor till idrottsklubbarna.

HK Malmö är speciellt intressant av flera anledningar. Dels för att klubben genomgår en sportslig satsning som ska etablera dem i topp fyra-skiktet i Sverige. Klubben har kraftigt förbättrat sina publiksiffror den här säsongen och är uppenbart på rätt väg. Malmöborna börjar fatta…
Men klubben som av så många är förknippade med enbart ett A-lag bygger samtidigt upp någonting från grunden. Ungdomsverksamheten har börjat ta fart och de sociala projekten är välorganiserade. Dessutom har HK Malmö byggt upp ett nätverk med sponsorer som aktivt träffas, umgås och boostar upp intresset.

Handbollen i Malmö har gått under radarn ett bra tag, men HK Malmös långsiktiga arbete är på väg att ändra på den saken. Vi kommer att lyfta på locket och berätta om sponsorer som tänker utanför ramarna, elitspelarnas vardag, de ideella krafterna, passionen i styrelsen, trotjänarna i den dagliga verksamheten, ungdomssatsningen, projekt med funktionshindrade och mycket mer.

Som man säger i HK Malmö: Tillsammans – står vi starkare. Välkomna.

Christoffer Ekmark

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close