HandbollNyheter

Publikfest på Skånederby till förmån för Rädda Barnen

Den 5 januari spelas det ett hett mellanskånskt derby i Höör. H65 tar emot Team Eslöv i Sporthallen i Höör och det förväntas mycket folk på läktarna – och mycket pengar till Rädda Barnen.

Nu meddelar nämligen H65 att klubben med hjälp av lokala sponsorer, som får fin exponering med tanke på att matchen sänds i TV, bjuder på entrén. Ett ännu okänt antal företagare kliver in och betalar åtta kronor per person som tar sig in i hallen (maxkostnad 5000 kronor).

– Barnen är det viktigaste som finns i världen. Tyvärr har många av dem det inte bra – Rädda Barnen gör fantastiska insatser varje dag och det arbetet vill vi absolut vara med och stötta. Responsen från företagarna har så här långt varit positiv – vi försöker att locka med en viplounge och ser till att de företag som ställer upp verkligen syns under matchen, i matchprogrammet och i våra sociala medier, säger Lasse Eklöv, marknadschef och assisterande tränare i H65 Höör.

Normalt sett tar Sporthallen i Höör knappt 700 åskådare.

– Vi hoppas att många tar sig från Eslöv till Höör och att det blir en folkfest. Om vi samarbetar kan vi nå fantastiska resultat. Bara genom att gå på handboll, gratis, ser man till att göra en insats i samhället. Kan det bli bättre?

Relaterade artiklar

Back to top button
Close