FotbollNyheter

Från HIF till Shamrock

Helsingborgs IF och Tomer Chencinski väljer att med omedelbar verkan avbryta kontraktet. Chencinski kom till klubben under slutet av förra året och skrev då på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Parterna väljer alltså nu att i samförstånd bryta det nuvarande kontraktet och Chencinskis nya klubbadress blir Shamrock Rovers.

– Jag vill tacka alla supportrar från botten av mitt hjärta. Det har inte varit den lättaste säsongen, men jag vet att HIF kommer komma igen. HIF är en fantastisk klubb med några av de bästa supportrar jag någonsin har träffat. Oavsett läge så har ni alltid gjort er hörda. Det har varit en ära att få representera klubben och jag kommer för alltid att var en röd-blå supporter, säger Tomer Chencinski.
Under sin säsong i klubben spelade den 31-årige målvakten 19 matcher för Helsingborgs IF.

– HIF vill tacka Tomer för hans insatser i klubben. Tomer har alltid varit en utmärkt representant för klubben och en förebild både på och utanför planen. HIF skulle även vilja tacka Tomer och hans representanter för att de förstått klubbens situation och valt att samarbeta för att hitta den bästa lösningen för båda parterna. Jag önskar honom å klubbens vägnar lycka till i sin framtida karriär, säger klubbdirektör Mats-Ola Schulze.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close