FotbollNyheter

Levi näste Höllvikenspelare i Prespa Birlik

Ytterligare en spelare från FC Höllviken är klar för KSF Prespa Birlik. Christoffer Levi har skrivit på för säsongen 2017.

_ Han kommer att bli nyttig för oss, säger Prespe Birliks sportchef Jerry Nilsson.

_ Christoffer är snabb och bra på att ta sig förbi på kanten. Han har också en väldigt bra träff med stor precision på fasta situationer.

27-årige Christoffer Levi är fostrad i Råå IF och innan han inför årets säsong kom till FC Höllviken hade han spelat fem säsongen i Eskilsminne IF.

_ Han har haft två tuffa år. Först åkte han ur division 1 med Eskilsminne. Sedan gick han till FC Höllviken och åkte ur division 1 med det laget också. Därför känner han att det är skönt att komma till en klubb som vill och ska vara med i toppen istället, påpekar Jerry Nilsson.

KSF Prespa Birlik åkte också ur division 1 och bygger nu nytt.

Jerry Nilsson – som under många år låg bakom FC Höllvikens satsning mot eliten – delar numera sportchefsrollen i Prespa med Meysam Javan och nyförvärven från just Höllviken har duggat tätt.

Tidigare har Prespa Birlik gjort klart med Freddy Borg, Anton Viklund och Marcus Eskilsson från årets FC Höllviken-trupp. Dessutom är Näset-klubbens massör Håkan Wängström också klar för Malmöklubben.

Det kan bli fler.

_ Vi får se, än är vi inte riktigt klara med truppen, säger Jerry Nilsson.

Christoffer Levi behöver inte pendla. Han jobbar på Ikea i Hyllie och bor numera i Malmö. Han är storebror till Jonathan Levi som i år gjorde stor succé i Landskrona BoIS och nästa säsong ska spela i Öster i Superettan.

Ole Törner

160522 Hšllvikens Christoffer Levi under fotbollsmatchen Division 1 Sšdra mellan Landskrona BoIS och Hšllviken den 22 maj 2016 i Landskrona. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRN / COP 115
Christoffer Levi har hittat en ny klubb efter FC Höllvikens nedläggning. Precis som för många andra i laget blev det KSF Prespa Birlik. Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close