FotbollNyheter

Kvarnbytalang till Prespa Birlik

Prespa Birlik har gjort klart med 20-årige mittfältaren Victor Sköld från Kvarnby IK.

– Victor är en tuff och hårt arbetande bollvinnare. En ung spelare med stor utvecklingspotential som vi tror kommer ta sitt nästa steg i karriären hos oss i Prespa Birlik, säger sportchefen Jerry Nilsson till kubbens hemsida.

Victor Sköld gjorde en kanonsäsong för Kvarnby IK 2016, men väljer nu alltså att spela för ett annat Malmölag i samma serie (division 2 södra).

_  Jag kommer till en klubb med tydliga visioner och deras ambitioner matchar mina egna. När vi satte oss ner för att diskutera så kunde jag inte tacka nej när de presenterade sina framtidsplaner, säger han till hemsidan.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Tidigare har KSF Prespa Birlik gjort klart med Anton Viklund, Marcus Eskilsson, Freddy Borg och Christoffer Levi från FC Höllviken, Rakib Issah från tyska 2 Bundesliga-laget FC Union Berlin, Mathias Jung från IFK Berga i Kalmar, Erik Hoang från Kalmar FF U19 samt Peter Nilsson från FC Rosengård.

Dessutom gjorde Prespa Birlik klart med Jerry Nilsson på ledarsidan när FC Höllviken drogs ur seriesystemet. Jerry delar nu sportchefssysslan med Meysam Javan. Ny tränare blev Hannu Sirviö.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close