skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 27 Dec, möt Oscar Carlén.

Många vet vilken begåvad handbollsspelare han var innan en skada satte stopp för framgångsresan. Men vad du kanske inte visste är vilken inbiten MFF supporter han är. Möt expertkommentator i TV4 och hard core MFF:aren Oscar Carlén i veckans avsnitt av Blått snack.
Följ med på Oscars himmelsblå resa som började i slutet av 90-talet och som tagit honom på ett otal antal resor, såväl inrikes som utrikes med laget i hans hjärta. Vi får Oscars syn på året som gått och några önskemål inför 2017 och han berättar från egna erfarenheter hur det går när tränaren tappar omklädningsrummet. Ciceroner i veckans avsnitt är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Varmt välkommen till avsnitt 48 av Blått snack med Oscar Carlén.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close