skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Jordan lämnar HIF

Helsinborgs IF tappar , föga oväntat, en av sina nyckelspelare inför stundande säsong när det står klart att Jordan Larsson lämnar klubben efter 2,5 säsonger.
”Henke Jr” är klar för NEC Nijmegen.

Sedan han som 17-åring gjorde allsvensk debut har Jordan spelat 65 tävlingsmatcher för HIF, med 18 mål och tolv assist. Under 2016 vann han lagets interna skytteliga med sju allsvenska mål.

– Jag vill tacka alla för tiden i Helsingborg. Jag kom hit som 17-åring och fick lära mig väldigt mycket. Tack till alla ledare och lagkamrater som gjort mig till en bättre spelare och människa. Stort tack till alla HIF-fans också, säger Jordan Larsson.

Under sin tid i HIF hann anfallaren också debutera i U21-landslaget, där han avgjorde EM-kvalmatchen mot Georgien med ett sent mål.

– Vi har under några säsonger haft nöjet att följa Jordans fotbollsutveckling. Nu när Jordan tagit beslutet att ta nästa steg i sin fotbollskarriär vill vi önska honom all lycka till och den dag han eventuellt väljer att vända tillbaka till Sverige skulle det vara fantastiskt att få se honom i vår tröja och på Olympia igen. Det tror jag inte bara jag utan alla helsingborgare vill se, säger HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close