FotbollNyheter

Duo tillbaka i Bosna

Emil Zundja och Damir Bislimi är tillbaka i Bosna.

Målvakten Emil Zundja är 22 år gammal och spelade förra hösten division 2-fotboll i BW90. Nu återvänder han alltså till Malmöklubben Bosna.

_ Som jag sa innan: I will be back! Nu är man hemma igen. Spel i division 2 var super, men man hade inte den glädjen och kärleken till fotbollen där. Nu är jag tillbaka i min moderklubb och siktar mot division 4. Borta bra men hemma bäst, säger Emil Zundja till Bosnas hemsida.

Damir Bislimi hade också en kort utflykt i en annan klubb. I hans fall handlade det om BK Olympic.

_ Jag valde att inte spela högre upp eftersom jag inte kan lägga ner den tiden som krävs för att spela högre upp. Jag prioriterar skolan och jobb, säger den 24-årige mittfältaren till hemsidan och fortsätter.

_ Jag valde Bosna eftersom jag känner mig hemma här. Här har jag spelat i flera säsonger och alla mina vänner spelar där också. Klubben har visat sitt förtroende för mig och välkomnat mig med öppna armar samt att de respekterat mitt tidigare val i somras då jag lämnade.

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close