Nyheter

Lämnar MFF för division två-klubb

KSF Prespa Birlik har skrivit ett ettårsavtal med MFF-mittfältaren Onur Körhan som skolats i Malmö FF:s ungdomsakademi. Han har förutom spel i Uefa Youth League även ett tiotal ungdomslandskamper för Sverige på sin meritlista.

Prespa Birliks värvningsturné har ännu inte nått sin ände. Inte många timmar efter den spektakulära värvningen av målvaktstränaren Pa Dembo Touray presenterar division två-klubben ytterligare ett namn. Onur Körhan.
– Onur är en stor talang som tränat med oss ett tag nu och vi är mycket glada över att han valt att spela för Prespa Birlik. Det var många klubbar som drog i honom men till slut lyckades vi komma fram till en lösning och det ska bli spännande att se hans fortsatta utveckling, säger en nöjd Meysam Javan till Prespas hemsida.
– Det känns skönt att allt är klart nu, jag är glad över att ha skrivit på för Prespa Birlik. 2016 var inte riktigt mitt år och därför ville jag hamna i en klubb där jag får chansen att i lugn och ro visa min potential, säger Onur Körhan och fortsätter:
– Jag ser jättemycket fram emot denna säsong. Vi har en trupp med många bra spelare och motståndarna kommer få jobba hårt för att ta poäng mot oss.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close